Precis som alla andra
Publicerat den

Jag har ännu en sak att klargöra. Som ni ser till vänster i min beskrivning så är jag inte perfekt. Jag har humörsvängningar ibland, precis som alla andra, jag har mina bakslag och är inte alls alltid på topp. Men jag väljer att kanske inte dela med mig av allt tråkigt och omotiverande som händer i mitt liv. Bloggen finns här för er för att ni ska vilja utmana er själva, ha en positiv syn på träning och hälsa osv. Jag tror inte på att motivation kommer från att läsa om människor som har en dålig dag eller om jag skriver att jag är trött. Jag vill också bli motiverad, det blir jag inte av att skriva om hur trött jag är eller att jag misslyckas med mina mål. Jag motiveras av att motivera er. Sanna uttryckte det som att jag känns lite "omänsklig" för att jag är så duktig med att äta nyttigt osv. Jag vill självklart inte ge er bilden av mig som en robot som klarar precis vad som helst. Tvärtom! Däremot blir jag mer motiverad till att skriva när jag lyckas. Detta resulterar i att jag inte skriver lika mycket när jag inte lyckas. Jag skriver nu det här, så får ni se hur det kan gå för mig när jag känner att jag kommit ur mitt spår och tappat fokus:

Jag har inte tränat sedan fredagen förra veckan.
Jag har druckit cocacola varje dag sedan i fredags (kanske inte jordens undergång, men för mig som har som mål att undvika det).
Vi har inte lagat ordentlig middag på hela veckan.
Jag har varit trött och omotiverad, lyssnat på kroppen och mest legat på soffan.

Och med risk för att göra er besvikna, jag har också celluliter, kan drabbas av ångest och är expert på att lata mig. Jag kan helt och hållet tappa bort alla mina rutiner. Jag är inte bättre än någon annan, misslyckas jag så brukar jag bara säga till mig själv att det får vara nog, och så börjar jag om på nytt. Den enda som blir besviken är jag själv, och den enda som kan ändra på det är jag själv. Jag är precis som er med andra ord! :)


Ps. Jag måste ha in resultaten imorgon för distansen! Inget resultat, senast imorgon kväll - ingen länk :) Så passa på nu! Alla får vara med! Passa på att anmäla er för Juni månad också :)

Bilder från we ♥ it





Karin

Men vad roligt att höra:) kram



URL: http://endorfinkickar.blogg.se/


Evelina

Jag lämnar inget resultat för denna månaden då jag har fått prioritera bort träningen pga. händelser i mitt privatliv. Men jag anmäler mig till juni månad och kör järnet då!



Hoppas du finner motivationen snart igen <3



URL: http://thingssheesaid.blogg.se/


Essie

Och så visar du att du är en mänsklig också, sympatiskt och inspirerande:)



URL: http://www.efven.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo