Huge effort fail
Publicerat den

Huge effort för att jag klarade tentan (vill skriva 500 utropstecken men nöjer mig med ett)! Jag har aldrig mått bättre. Min kropp sa ifrån och hela jag är i något slags chocktillstånd så nu sitter jag i min pyjamas, redo för sängen, helt slutkörd och trött. Det var som att x antal kilo lyftes från mina axlar. Och då har jag ändå nästa tenta att oroa mig för redan som är nästa torsdag! All oro bara flög ifrån mig. Nu tänker jag inte oroa mig för än om några dagar igen. Huge fail just för att jag tänkte jag skulle fira detta, alltså har jag inte klarat veckans utmaning som jag gav mig själv. Det struntar jag fullständigt i! Mår lite illa nu men det var det värt! Jag klarade mitt livs första tenta, kan ni förstå? Inte jag iallafall. Klarade knappt proven på gymnasiet liksom. Jag är ta mig tusan stolt över mig själv. Jag ser fram emot en kväll i soffan och en god natts sömn, det har jag förtjänat! Tjuvkik på utmaning
Publicerat den

Jag gillar att ni följare blir allt fler fast mina inlägg blir allt färre. Självklart ska jag jobba hårt på att fortsätta med den här bloggen. Därför tycker jag att vi redan nu kör igång en utmaning för den kommande veckan. Från och med måndag alltså.
 
Från och med måndag har deltagande endast EN "unna mig"dag i en vecka framåt. Min blir antagligen fredag eller lördag. Det blir tufft men riktigt kul. Och klarar vi det inte så har vi en ny motivation att gå efter, eller hur? ;) Vem vet, ser ni till att klara den här veckan kanske ni klarar nästa veckas utmaning! Se till att röra lite på er också så kommer allt kännas lättare! Återkoppla gärna hur det gått för er sedan!
 

 Fokus
Publicerat den

Nu har jag en vecka på mig. En vecka att ta igen ungefär 120 timmar av tänkta studier. Sedan har jag min andra tenta. Det kommer bli en hård vecka, jag kommer bo på skolan i Uppsala antagligen haha men jag ska försöka ta mig till Friskis & Svettis på ett roligt pass! Jag funderar på att byta ut mitt kort på 24/7 till ett på Friskis istället. Efter min löprunda här om dagen insåg jag hur mycket jag behöver träningen. Det var ren lycka när jag gav mig ut i regnet med iskalla öron och högsta volym i hörlurarna. Jag kom på mig själv med att le för fulla muggar när jag tog mig upp för mördarbacken. Är det något jag behöver just nu är det att fokusera på skolan och träningen, mina egna tankar. Ibland gör dem mig så sinnessjukt förvirrad att jag måste placera dem på olika ställen. Stoppa undan vissa och ta fram andra. Stressen som gör att jag inte har någon matlust och mest mår illa av olika dofter från mat måste bort. Jag behöver energi och få andas. Ge mig andrum! Jag måste komma ur lägenheten och få dansa av mig på ett dansgolv och satsa stenhårt i skolan 2 månader till. Sedan ligger jag på stranden. Motivationen är det inget fel på hos mig just nu, det är tiden. Tiden flyger iväg och magknipet är ett faktum x antal dagar i veckan. Var tog mitt lugna jag vägen? Jag älskar tempot, att åka till Uppsala, Stockholm och Bålsta men det är tidskrävande. Tempot får inte övergå i stress. Så nu börjar jag om. Den kommande veckan ska bestå av träning, skola och trevlig sällskap. En nyfunnen vän fyller år och måste firas. Här ska ingen tid spillas!