Dumskalle
Publicerat den

Ibland blir jag så arg på mig själv. Jag inser ofta att jag tagit bort bilder och låtar som jag nu vill ha! Hur kan jag vara så dum att jag inte sparar orginalet av en av mina bästa bilder? Tillräckligt dum antar jag. Jag gjorde ett försök att ta en någorlunda fin bild, med en gammal idé. Jag blev inte alls nöjd. Nu sitter jag bara och är arg på mig själv. Dumma dumma flicka! Nu har jag iallafall lärt mig en läxa, och min dator kommer svämma över av bilder. Extern hårddisk måste införskaffas!

 

 
Alla tjejer löper väl?
Publicerat den

Kom igen, ganska bra försök till rubrik va? Jag vet inte riktigt vad som hände med mig igår. Men jag fullkomligt briljerade på konditionsträningen och körde stenhårt utan att ha en tanke på att ge upp. Bra snygga svettfläckar. Jag var riktigt pigg och alert igår! Hur fick jag för mig att köra ben och rumpa direkt efter ett helvetes"löp"?! Haha! Idag fick jag att göra med budgetar och projektplaner hit och dit, äntligen! Fortsätter jag såhär så är helgen här redan om några "timmar".  Jag samlar på mig allt jag kan nu. På jobbet är jag hellre överarbetad än underbarbetad. Så här års jobbar och sliter jag hellre, än att sitta och längta bort till en kommande resa eller sommaren. Då slipper man alla ångestladdade veckor!

Jag blev tvungen att rensa bland de jag följer på twitter och bloglovin. När blondinbellas kropp och att man säger han/hon istället för hen, är de största problemen som finns, så har det gått lite väl långt. Alla gör som dem vill och vi föds antingen som pojke eller flicka. Vem bryyyyyr sig?!Evighetens sångfågel
Publicerat den

För att vara snäll, eller för att jag blev tvingad, men mest för att jag tycker om henne, så vill jag visa er den här videon. Ida-Lii sjunger och hennes vän spelar piano. Lovely!