Tacksamhet
Publicerat den

Ord kan inte beskriva hur tacksam och glad jag är för alla mina nära och kära som stöttar mig och finns nära till hands. Jag vet inte hur jag ska tacka alla underbara som stod för min babyshower förra helgen, jag höll på att falla i tårar när jag kom innanför dörren hos min mamma och där stod alla mina närmsta vänner och tjejerna i familjen och överraskade mig! Jag hade verkligen inte väntat mig en babyshower men det var så kul och jag kände mig väldigt älskad och bortskämd, precis vad jag behövde just nu med andra ord. Tyvärr hade jag fullt upp hela dagen så jag hann inte fota mer än typ två bilder, jag njöt av sällskapet och all god mat och allt fika istället. Och så fick vi massa fina presenter också.
 
Jag som tyckte vi hade en massa saker innan och verkligen försökt att inte köpa sånt som kan tyckas onödigt, och nu har jag verkligen precis allt jag vill ha och behöver tills storken varit här! Tänk att folk tar sig tid och gör så fina saker för sina vänner, jag är så lyckligt lottad!
 
Nu är vi i vecka 37 och inväntar bara vår lilla tjej, och båda är ganska otåliga just nu. Samtidigt som hon kan komma när som helst nu så känns det så långt bort att hon bara skulle bestämma sig för att komma ut helt plötsligt. Så jag önskar så klart att hon vill det snart, men tror inte att det sker riktigt än på ett par veckor. Idag har jag varit hos frisören för sista gången innan det är dags åtminstone och jag tror faktiskt allt här hemma är klart så vi är mer än redo. Kanske kommer sista tiden kännas ännu längre nu just därför.
 
Men vi får väl se :)
 
 
 
 Julelängtan
Publicerat den

Jag har en sån galen längtan till jul i år. Känner mig som en liten unge som inte kan vänta på att tomten kommer (tomten och julklapparna struntar jag i nu för tiden men stämningen är ju underbar). Jag vill ha snö, minusgrader, julsånger, Ernst (!), pepparkakor med salami och brieost, julgran och allt annat som hör till. En månad kan jag hålla mig, sedan är det full rulle inför julen kan jag tala om! Jag brukar inte överdriva men jag vill ändå ta fram det lilla julpyntet jag äger och kolla på julkalendern med en varm kopp choklad i handen på mornarna! För att inte tala om julskinkan...! Jag smäller av! 
 
Det är väl ett preggos paradis, tanken på att man förhoppningsvis inte är preggo längre runt jul och äntligen kan få trycka i sig lite godsaker som man haft cravings på i 9 månader?! Det kommer bli fantastiskt! Vore mysigt om det kunde komma lite snö också, även om dem säger att det blir milt iår igen. Men jag är glad ändå så klart! 
 
Som det är nu försöker jag bara hålla mig från att köpa pepparkakor och julmust (som jag inte ens gillar i vanliga fall) och sträckkolla alla gamla favoritjulkalendrar. Det är inte lätt, så jag kanske inte kan hålla mig så länge till. 
 
 
Vinter 2012 hade vi iallafall massor av snö och min duktiga svärmor fotade under en underbar och iskall promenad.