En nostalgitripp är bra för själen
Publicerat den

Jag hade en nostalgitripp imorse, vilket fantastiskt ögonblick haha! Det var Avril Lavigne på högtalarna, högsta volym bara.
Sådana stunder är bra för själen! 
 Var oövervinnelig!
Publicerat den

Jag lever fortfarande på lyckan över att åstadkommit något och uppnått ett ordentligt mål! Jag skulle kunna göra det på nytt ikväll känns det som. Jag vill att ni också ska känna er motiverade och förstå att man faktiskt kan om man vill. Det mesta sitter faktiskt i huvudet. Kan vi inte ha det som veckans utmaning? Kör ert vanliga konditionspass, men ta det ett steg längre och ge inte upp. Kör 2 extra kilometrar, minst. Tänk inte på tiden eller distansen under tiden - utan ladda din spellista med grymma låtar ( exempelvis Grayhound med SHM bl.a) och kör på. Och ha kul! Ni kommer känna er oövervinnerliga när ni går hem! 
 
Be agressive, be be agressive haha! 
 Ett mål avklarat - motivationen på topp!
Publicerat den

Kan inte låta bli att känna mig så stolt över mig själv! Jag sa till mig själv igår morse att jag skulle springa en mil under kvällen. Sagt och gjort! Jag tog mig över 5 kilometers tröskeln och stannade inte. En mil, ett mål avklarat! Det må ha tagit mig lång tid att uppnå det här målet och när jag tänker efter så fattar jag inte varför. Det var egentligen ingen större bedrift, det var liksom bara att fortsätta så var det klart. Jämfört med hur jag tänkt mig den prestationen i huvudet, var det en barnlek. Gårdagens lyxfrukost, tentaplugg och motivation gjorde susen! Nu ska jag köra ett mag och rumppass innan det är dags att åka in till Uppsala för en intervju! Spring en mil idag, och önska mig lycka till ; )    
 
I början hade jag en liten gnutta ångest...