Vad har hänt?!
Publicerat den

Hela förra veckan och iallafall igårkväll, har jag stannat upp och tänkt "vad har hänt, hur kan jag fortfarande vara vaken?" klockan 22 på kvällen. För mig har det varit en kamp att hålla mig vaken längre än kl 20 eftersom jag går upp så tidigt. Det måste vara en kombination av våren, ljuset och de hälsosamma frukostarna jag får i mig i veckodagarna. Energin finns kvar trots att jag tränat, jag orkar träna senare på kvällen osv. Jag har dock känt mig hängig i några dagar, trött och ont lite varstans. Jag känner inte att tid finns för att stanna hemma och vila, en dag sen var det back to work. Helt plötstligt finns det oändligt att göra. Är det inte underligt? Jag kanske kommer stressa mig igenom dessa 3 månader som är kvar. Det gör mig inte så mycket sålänge jag håller mig frisk. Till helgen blir det ingen vila heller. Högskoleprovet ska skrivas, ingen sovmorgon där inte. Efter det har jag tänkt köpa mig en cykel. Jag vill ta mig fram på cykel och inte i bil i sommar. Jag är trött och less på bil och trafik.
Beachlockar
Publicerat den

Till alla er som undrar hur jag lockar och får mitt hår så fint (tack för det!!!!). Ni har säkert alla hört åtaliga gånger att - skydda håret med värmeskydd! Jag lockar mitt hår efter jag tvättat det. Ibland fönar jag det, men fönar jag inte hela håret så brukar jag alltid föna rötterna lite lite grann för annars tycker jag att håret kan kännas orent på något vis. Sedan får det självtorka. Jag har alltid i mitt värmeskydd när håret är blött. Jag vill alltid ha mitt hår helt torrt innan jag gör något med det, plattar eller lockar. Jag har ingen aning om vad som är bäst för håret, utan jag förklarar bara hur jag gör, efter era önskemål. När jag sedan lockar håret för en mer vardaglig stil, så brukar jag undvika att få väldigt hårda lockar. Jag vill ha mer naturliga och det gör jag genom att använda plattång istället för locktång. Ta en slinga och stanna aldrig med plattången utan håll den i rörelse genom hela slingan! Annars kan det bli som ett hack! Snurra inte slingan på något vis runt plattången, utan sätt plattången i slingan som när du ska platta det. Snurra istället på handen hela vägen ner. För att undvika att plattången "fastnar" på vägen ner så är det bra att kamma igenom håret och se till att det är lent. Snurra handen åt olika håll om du vill ha en lite större frisyr. Vid ansiktet brukar jag snurra håret bort från ansiktet. Jag brukar vara ganska dålig med hårspray, men mitt hår brukar hålla sig ganska fint ändå. Behöver man hårspray så spraya på bara!


Lånad bild från we heart it
Överdriv inte!
Publicerat den

Jag har verkligen gått in för det här med roliga träningsappar. Jag har nämligen hittat en till. För er som är intresserade så prova på Workout training app. Här finns det lite mer intensiva pass än på den jag tipsade om här om dagen. Jag var besviken på mig själv när jag kom hem igår efter ett dåligt träningspass. Då satte jag igång med ett hårt pass på appen och idag har jag träningsvärk - nöjd. Så, nu ska jag sluta tjata om dessa förbannade appar, men det är faktiskt en underbar djungel att utforska! Ikväll ska jag försöka få plats på ett shapepass på SATS. Jag provar där en vecka, men tror inte jag har något behov av att börja där igen. Sen när min budget blir något tajtare som student så kommer det nog kännas ännu mindre aktuellt. Men det är skönt att kunna gå på några pass och variera lite. Hela dagen har jag svarat på frågor om vad jag ska plugga, hur länge, var hit och dit. Det är inte så mycket jag kan svara på än, tyvärr. Men de flesta verkar glada för min skull och accepterar mitt beslut. Det är ganska skönt att höra att man kommer att bli saknad! Det kommer kännas konstigt att inte jobba längre, å andra sidan kommer jag jobba bra mycket ändå resten av mitt liv, så en paus kan väl sitta fint.

Här får ni lite muppbilder, ben olalala!