Bröllopstider
Publicerat den

 
               
 
Tänk! Så här hade vi kunnat se ut den dagen vi gifter oss. Nu var det inte vi som gifte oss utan Niclas härliga bror och hans fru. Ett jättegulligt par som fixat en underbar dag för oss alla. Trots regn och kyla så blev dagen perfekt! Min duktiga svärmor tog massor av fina kort från dagen och här är de enda som blev på mig och Nicke. Tyvärr förstörde jag alla bilder på oss med ett hemskt minspel, men jag bjuder på dessa två ändå. Jag förstår inte var jag hittade den här snygga karln någonstans! 
 

 
 En komplimang från mig själv
Publicerat den

Jag börjar mitt första inlägg med den utmaningen med att säga att jag kände mig fin och fick så många komplimanger igår! Jag var som sagt brudtärna och det var så kul! Jag älskar mitt hår och det var perfekt hela dagen och kvällen igår. Jag fyller på listan men mitt hår är mig väldigt kärt. Nu har jag börjat och längre ska den bli!


Idag höll håret för ännu en dag med fina lockar och jag behövde inte bättra på någonting haha! Hårspray när den är som bäst!
Hälsoutmaning vecka 2
Publicerat den

Jag vet att många tänker (inkluvsive mig) vad vi vill ändra med oss själva. Tänk istället den här veckan på vad du INTE vill ändra med dig själv. Vad är det bästa med dig? Dela gärna med dig i slutet av veckan. Hur mycket bra saker kom du på? Det kan vara utseendemässigt eller personlighet. Vad som helst! Jag vill ha en lång lista att dela med mig av i slutet på veckan!