Oh Daniel...
Publicerat den

Någon dag, när jag förtjänar det, och har något att vara stolt över, ska jag unna mig en sådan här vacker klocka. Jag älskar dem, men kan inte bestämma mig för vilket färg som är snyggast. Jag antar att det inte är något riktigt problem, än på ett tag. Dessa kostar 1295:- så det är bara att börja spara. Apropå spara så känns det riktigt bra att ha börjat jobba lite lätt igen. Det är visserligen inte på heltid men jag gillar att ha något att göra om dagarna. 
 
 
 På med de slitstarka skorna
Publicerat den

Imorgon gäller det, måndag på nytt och antagligen en stor smäll av verkligheten. Trots det ser jag bannemig fram emot nytt jobb och nya möjligheter. Jetlagen börjar ge med sig, not. Men det kan inte skada att komma tillbaka in i rutiner igen. Vi har varit bortskämda med middagar hos familj ända sedan vi kom hem och jag har mest legat och frusit under täcket med pyjamas till en film eller Farmen under dagarna. Jag hade tänkt fortsätta med det tills det är dags att äntligen få sova igen (lever 7 timmar framåt i tiden just nu, haha). Det är tur att jag har några serier att ta igen, så man har något att göra här i kalla Sverige. När jag har tid att tänka så försöker jag bara komma på var tiden tog vägen. Nästan 5 veckor bara försvann under en natt. 
 
Är det inte konstigt att man kan sakna ett folk? Thailändare är så kärleksfulla och vänliga att man saknar dem allihop och det känns väldigt vemodigt att lämna landet efter så lång tid. Vi har stött på underbara människor, vuxna och ungar, knappt engelskspråkiga men helt fantastiskt underbara! De är så genomsnälla att man skäms över hur vi beter oss mot varandra i Sverige. Undrar vad dem skulle säga om vi tog dit alla våra gigantiska problem om genus till exempel ; ) 
 

På med den tjocka koftan igen...
 Fotoalbum Malaysia och Thailand del 3
Publicerat den