The stairs creak as I sleep, it's keeping me awake
Publicerat den

Bild/ 17something (?) åriga jag, tagen av mig själv.  
 
En person, jag har fått ta farväl utav för 1,5 år sedan, skulle vara till så sjukligt stor hjälp för mig där jag befinner mig i livet idag. Att man aldrig vänjer sig vid att en person för alltid är borta skrämmer mig. Min bästa vän och en stor, stor del av hela min barndom, jag saknar dig så det svider i hjärta och själ.   Instagramegoist
Publicerat den
Var tredje besökare blir inte svettig på gymmet!?
Publicerat den

Enligt Aftonbladet Wellness genomför endast hälften som besöker gymmet ett ordentligt träningspass. En av tio ska, enligt undersökningen, bli generade av att svettas och många tillbringar mesta delen i bastun eller poolen än vid maskinerna. 
 
Det här kan vara bland det sjukaste jag hört. Hur kan folk bli generade av att svettas på ett gym? Det är ju på gymmet du har all frihet i världen att svettas, har en ursäkt att se ut som pesten själv eftersom du kämpar! Vad gör man där om man är där för att slappa? Skitsamma jag tycker folk får göra precis som de vill, alla mina pass är inte heller alltid de svettigaste, men jag skäms banne mig inte för att svettas och se ut som hejkomochhjälp mig efter ett hårt pass. Om jag inte svettas känns det snarare som om jag inte kommer någon vart. Då har jag tagit mig dit i onödan. Visst, folk tittar, men det känns mer generat att inte göra ett skvatt på gymmet och, som jag gjorde igår, gå hem efter 15 minuter, för min kropp inte orkade göra någonting överhuvudtaget! Då kan jag faktiskt ärligt säga att jag tyckte det kändes jobbigt att gå hem när folk precis sett mig komma in. Det brukar iofs alltid vara samma människor när jag är där som jag vet inte bryr sig nämnvärt. Men det är själva grejen, på ett gym "skäms" jag mer över att inte göra någonting än att svettas, om man nu ens kan kalla det att skämmas. Jag tycker mest att det är barnfasoner när det handlar om en sån självklart sak som att svettas på ett gym. 
 
Om det är någon som fortfarande läser den här bloggen (ni var så himla många förut så då hade detta varit roligare) så kan ni väl skicka in era svettiga svettbilder till mig (lillage2@hotmail.se) så ska jag lägga upp dem och länka er för ert otroliga mod ; )