Utmaning nr 1
Publicerat den

I går cyklade jag på gymmet, jag brukar köra 2 mil ibland men den här gången svettades jag som aldrig förr. Jag vet inte varför men det bara rann om mig! Jag brukar inte svettas på det sättet annars, men det kändes skönt. Nästan lite renande. Tack vare det dåliga vädret fick jag träna inne både igår och idag. Det ryktas dock om att vädret kommer bli lite bättre onsdag och torsdag, och tur är väl det, på torsdag ska jag nämligen paddla kajak för första gången i mitt liv. Jag ser verkligen fram emot det och kan knappt vänta! Har någon av er provat? Ett ombyte kan vara bra att ha, antingen blir det väl svettigt, eller bara extremt blött (?)! Jag gillar inte riktigt tanken på att man kan åka i, svänga runt och fastna där under, haha, eller att det sker inne i Stockholm bland massa båtar och ja... haha! Det går nog bra och det ska bli jättekul oavsett väder och möjliga nybörjarfel! Kan ni tänka er? Jag ska göra något nytt! Precis det jag har nämnt tidigare, att jag vill prova på nya saker och utmaningar. Förhoppningsvis gör jag detta igen i vinter, i havet, på vår resa.
 
Det får gärna vara såhär vackert!
 
KällaEnergisparläge
Publicerat den

Jag hoppas att ni, precis som jag, fått tid till att samla energi och njuta lite av vår svenska sommar. 3 dagar ledigt var som vanligt väldigt skönt, men man blir lite bortskämd såhär på våren när det är röda dagar mest hela tiden. Men inte mig emot! Jag har 2 veckor kvar att jobba på mitt jobb. Jag börjar bli nervös, även lite fundersam över vad jag ska hitta på under semestern. Vad händer sen? Klarar jag det, orkar jag, pallar jag trycket? Huvudsaken är att jag försöker. 2 veckor kan gå fort, annars kan det kännas som de längsta veckorna i mitt liv. Men så länge det regnar och blåser kan jag lika gärna sitta på mitt kontor och skoja med kollegorna. Lite brunbrända ben och solblekt hår skulle självklart inte sitta fel, men det krävs att solen samarbetar lite mer. Förutom på midsommarafton, så har jag inte riktigt fått den där "det är sommar"känslan än, åtminstånde inte så den sitter kvar. Jag vill liksom svettas, önska att det kunde komma en vindpust, vilja bada, iallafall doppa fötterna i vattnet, gå i klänning och steka! Allt detta regn får mig att leta mig tillbaka till löpbandet istället för spåret, och det vill jag inte. Jag vill ut, andas frisk luft och slåss med alla flugor som fastnar på mina kläder i vinden. Två veckor har sommaren på sig... Två!Glad midsommar
Publicerat den

Hoppas ni hade en fin dag! Vi njöt på en äng med picknick och trevligt sällskap under dagen, firade senare med god mat och lite fest med fortsatt fantastiskt väder och utsikt över sjön! Vi hann också med en kort sväng förbi svärföräldrarna och önskade glad midsommar innan vi åkte vidare. Min svärmor hade gjort en jättevacker, men lite stor, midsommarkrans som jag fick låna medan hon tog några bilder. Bilderna efter dessa så hänger den runt halsen på mig istället, hihi!