Utmaning nr 1
Publicerat den

I går cyklade jag på gymmet, jag brukar köra 2 mil ibland men den här gången svettades jag som aldrig förr. Jag vet inte varför men det bara rann om mig! Jag brukar inte svettas på det sättet annars, men det kändes skönt. Nästan lite renande. Tack vare det dåliga vädret fick jag träna inne både igår och idag. Det ryktas dock om att vädret kommer bli lite bättre onsdag och torsdag, och tur är väl det, på torsdag ska jag nämligen paddla kajak för första gången i mitt liv. Jag ser verkligen fram emot det och kan knappt vänta! Har någon av er provat? Ett ombyte kan vara bra att ha, antingen blir det väl svettigt, eller bara extremt blött (?)! Jag gillar inte riktigt tanken på att man kan åka i, svänga runt och fastna där under, haha, eller att det sker inne i Stockholm bland massa båtar och ja... haha! Det går nog bra och det ska bli jättekul oavsett väder och möjliga nybörjarfel! Kan ni tänka er? Jag ska göra något nytt! Precis det jag har nämnt tidigare, att jag vill prova på nya saker och utmaningar. Förhoppningsvis gör jag detta igen i vinter, i havet, på vår resa.
 
Det får gärna vara såhär vackert!
 
Källa



Anna

Vet inte om utmaningen är kvar, men jag skriver medans jag kommer ihåg det. 251km slutade jag på denna månad, tyvärr med uppdragen benhinneinflammation, men bättre än förra månaden :} hoppas det gått bra för dig och att du har en fin sommar. Kram!

Svar: Tyvärr har det varit mycket för mig i Juni så jag har inte ens haft koll på mina egna kilometrar. Jag har inte heller fått in några andra resultat men du kan få länken :)
None None



URL: http://madeinjapan.nu


anna

Menade inte alls så, skippa länken :} tänkte bara att jag skulle skriva hur det såg ut för mig, ifall utmaningen blev av. Kram!

Svar: Ok! :)
None None



URL: http://madeinjapan.nu





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo