Som bomull för själen
Publicerat den

Efter en hel dag full med brainstorming på kontoret med mina platschefer så är jag fortfarande ganska pigg och nöjd. Jag tror det är solen som gör det. Självklart är det en fördel när man trivs på jobbet också. Sådana här fullspäckade dagar är mina favoriter. Då förstår jag varför jag gillar mitt jobb. Baksidan är ju att man inte får så mycket tid till annat om man jobbar mycket. Igår hann jag med ett ordentligt pass på gymmet iallafall. Hejsan rumpträningsvärk. Jag har blivit grym på vissa övningar. Måste jag säga att turen på löpbandet var ett stort fiasko? Kondition är inget man ska skippa några veckor. Nu måste jag kämpa för att få tillbaka den. Idag har jag dock inte tid över till träning. En stund i soffan, sen är det bängstädning som gäller. Svinstian är knappt trivsam längre. DÅ är det dags.

 
Framsteg
Publicerat den

Pang! Där kom den. IN YOUR FACE, Latheten! Som jag väntat på känslan - träningssuget från helvetet. Taggad till tusen. Ikväll blir det box, jag ska köra riktigt slut på mig själv. Tyvärr är det klockan 20 ikväll, så jag kommer hem ganska sent. Det blir sängen på momangen så man kommer upp ordentligt imorgon bitti. Jag är så lättad att jag verkligen vill igen. Imorgon har jag tänkt mig lite rodd, löpning och cykling. Vad skoj det här ska bli! Jag har börjat ladda upp inför mina dagar med havregrynsgröt och bär. Det är väldigt hårt för mig att få i mig frukost, men jag klarar det med lite vilja. Av någon anledning vill min kropp hellre vara utan mat än att få i sig den för tidigt på morgonen. Men det har iallafall blivit mer av en vana nu. Jag blir hungrig men mår lite illa. Men ätas ska det så det är bara att mata på. Jag klarar inte att vara utan mat, de flesta tycker jag äter mest hela tiden. Jag äter ofta, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Hunger är lika med irritation och de flesta svordomar som man inte vill skriva upp. Är det något jag inte kan hantera så är det hunger. Därför försöker jag bespara mig och mitt omgivning från mitt hungriga jag, haha.

Den här tidningen var grym. Fullproppad med bra övningar! Jag kände mig lite trött på de vanliga man brukar köra. Och jag brukar ändå känna mig ganska så påhittig. Nu har jag fått lite mer inspiration iallafall!

 
Baksteg
Publicerat den

Jag har inte haft ork eller lust att träna på över en vecka. Jag har det egentligen inte nu heller. Igår tog jag mig till gymmet, gjorde några slarviga armövningar i en halvtimme, sen gav jag upp. Vad är det med mig? Förra veckan hade jag ont i huvudet och trodde jag var på väg att bli sjuk. Den här veckan är jag bara trött. Riktigt matt. Jag har flera utmaningar till mig själv vilandes i bakhuvudet, men jag tänker inte göra det när jag känner att kroppen säger ifrån. Jag vill bara sova. Solen har skinit hela dagen och jag har mest bara suttit i möten. Jag har inte tagit det lugnt på hela dagen för än nu. Jag hann inte ens med lunch. Men då är det som roligast! Energin borde bara skrika inom mig. Det känns just nu bara dött. Jag gillar inte den här känslan. Antingen vill jag vara pigg och kry, eller sjuk. Då vet jag vad som är fel. Nu går jag bara och undrar varför i helskotta jag inte vill röra på mig för. Träningen är mitt sätt att koppla av och något jag älskar. Jag har tvättid ikväll, finns det ork så tänkte jag sola och träna. Förväntar mig ingen träningsvärk imorgon direkt... Första avsnittet av Greys på femman, sen väntar en lång dusch, möjligtvis ett bad. 


Är det så konstigt att man vill ha en sån här? :)