Total avslappning
Publicerat den

Total lycka. För en timme sen lyfte tyngden av berg från mina axlar. Helt plötsligt känns livet som mitt igen. Imorse skrev jag ett matteprov, som jag verkligen får hoppas att jag klarar. Det orkar jag inte tänka så mycket på,  men det är iallafall gjort. Och för en timme sen fick jag ett jobb, typ ett drömjobb. Jag fick jobbet! Det kommer ligga knappt en kilometer från där vi bor, jag får jobba med det jag vill, jag får utbilda mig, jag får frihet. Att känna att man får frihet i ett jobb, då är det ett bra jobb! Jag kan inte vänta till den 5 augusti! Nu var jag kanske inte arbetslös så länge, men det här gör mig till människa igen. Slut på oro, börja tänka på allt vi höll på att tänka på! Till råga på allt är det svärmors födelsedag idag, så vi ska åka dit och ge henne stora grattiskramar om ett tag. Imorgon fyller min underbara mamma år också, herregud vilken vecka. Nu har jag haft ett bakslag, nu tar jag mig framåt igen. Lika bra att ni flyttar på er, för här kommer jag i en rasande fart! 
 
Igår tränade jag stenhårt i värmen, jag lyckades till och med få kramp i magmusklerna och kunde bara ligga och titta på medan dem blev stenhårda och som en klump mitt på magen. Jag låg och tänkte att snart måste jag skrika på hjälp för det gjorde så sjukligt ont och det slutade inte utan dem bara drog ihop sig hårdare och hårdare. Jag kunde inte böja på kroppen eller sträcka ut den för då kändes det som musklerna skulle sprängas. Det var som när man får sendrag i tårna, de brukar bara dras ihop mer och mer, tänk er samma fast i hela magen. Haha det var det sjukaste jag varit med om! Utdragen nervositet
Publicerat den

Precis som i måndags så tog jag mig en 13 km runda i torsdags. Efter ett nervöst samtal behövde jag samla tankarna. Få ur nervositeten ur kroppen. Jo, angående förra inlägget så har jag varit på en intervju i tisdags och jag är lite på helspänn och inväntar svar. Jag kommer få vänta till på tisdag. Det här är en jättechans för mig så därför är jag lite extra spänd. Ett jobb jag både verkligen behöver och vill ha, det är super! Jag återkommer som sagt när jag vet mer. Tillbaka till den där motionsrundan då. Jag inser att jag har kommit på ett super upplägg just för konditionen. Jag tycker det kan bli lite långtråkigt att cykla 2 mil eller springa hur långt som helst. Därför passar det mig perfekt att ta cykeln till motionspåret, springa 5 kilometer och sen cykla hem igen. Det blir som sagt en bra bit och det känns jätteskönt efteråt. Det är mest mulet ute idag och jag tänkte inte göra något speciellt, ta en dusch och måla naglarna kanske. Vi hörs! 
 
Jag var fortfarande någorlunda munter när jag kom hem i torsdags! Och... andas ut.
Publicerat den

Sådär. All stress gav sig uttryck i sprängande huvudvärk. Det har varit en tuff vecka, som förhoppningsvis har vänt sig nu. Jag återkommer när jag har tydligare besked. Jag behövde röra på mig igår, så jag cyklade 8 kilometer och tog en snabbpromenad på 5. Efter 13 kilometer kändes benen ganska möra och det var tufft att sitta i bilköer imorse, det är inte direkt heaven att behöva trycka ner kopplingen hela tiden när man har träningsvärk. Antagligen blir det en lugn kväll efter den här stressiga dagen. Jag känner bara att jag måste andas ut, inte anstränga mig eller ta i för hårt. Allt gick så fort och jag har så mycket som ska göras. Just nu är allt som en stor våg, ena sekunden går allt uppåt, sen neråt, sen uppåt igen. Jag tror jag är där uppe just nu, men jag vågar inte säga något till 100%. Helt plötsligt blev allt lite för bra för att vara sant, så jag avvaktar lite.
 
Pusta ut. 
 
 Här kommer senaste tiden från min Instagram: