Vardagsrumsbordsdilemma
Publicerat den

Ja, bara ordets (i rubriken) längd förklarar ju vilket problem jag står inför. Vi vill ju byta ut vårt vardagsrumsbord nu också eftersom hela rummet blir annorlunda med den nya soffan och fotöljerna. Nu har jag äntligen hittat ett som jag skulle kunna tänka mig att ha där inne. Jag har haft väldiga problem med att hitta ett endaste jag gillar och som jag tror skulle passa här hemma. Nu har dock ett nytt problem, och det är att bordet kostar 6700 kr. Det är inte direkt inom min vardagsrumsbords-budget om man säger så, haha. Men visst är det fint?! 
 
 
Jag får ge mig in i jakten på en budgetversion som iallafall är något lik detta underbara bord! 
 
Bordet kommer från Swedese och finns att köpa bland annat på Rum21 (länk).
 När hjärtat smälter
Publicerat den

Jag gör allt för min dotter. Minst sagt. Jag kan inte beskriva känslan när hon ler och skickar iväg ett ordentligt skratt åt mig. Det är som om hjärtat inte räcker till. Jag får ofta tårar i ögonen när vi busar. Jag vill att tiden ska stå stilla samtidigt som jag inte kan vänta på att se henne växa upp. Helt plötsligt skulle jag kunna tänka mig att skriva en bok till henne eller om alla mina känslor för henne. Kanske vore det härligt att läsa om 30 år. Eller bara en töntig tanke. Men en bok med mina känslor, rädslor och glädje blandat med insikter och kärlek. Vi får se hur det blir med den saken, men på senare dagar har jag börjat fundera på saker jag vill hinna med att göra i livet (som att lära mig spela piano). Kanske vore en bok till min dotter en härlig present att ge henne när hon är vuxen nog att uppskatta den. Haha det kom jag på i detta nu. Kanske för att det vore helgalet att peppra min blogg med bara en massa kärlek till min dotter. Det är ju henne jag vill ge allt. Ungefär en gång om dagen säger jag till mig själv "tänk att jag har fött barn och att min dotter på riktigt är en del av mig själv". Jag måste liksom tänka tillbaka på förlossningen för att ens kunna förstå att jag har fött barn och att det verkligen har hänt. För mig är det så ofattbart att jag (jag!?) har klarat en sådan sak att jag nästan blir stolt över mig själv. Jag blir stolt över alla mammor! Herregud vilken power vi har. Ja, det är liksom nästan som när man inte kan sova och man börjar tänka på universum. Ungefär lika coolt är det att tänka på att man faktiskt klarat av att göra och föda ett barn. Nu blir jag så där tårögd igen. 

Haha märker ni vad blödig jag blivit sedan jag blev mamma? Tårögd för minsta lilla samtidigt som jag reflekterar över saker att göra innan jag dör. 


Ni får ursäkta mitt sätt att skriva just nu. Stressad innan bebis vaknar blandat med amningshjärna, det blir liksom inte samma resultat som förr. Nytt nytt nytt
Publicerat den

 
Jag ringde till MIO i fredags och frågade om våra möbler och fick till svar att dem kommer förhoppningsvis om två (TVÅ!!?!) veckor! Åh jag som räknade med att få dem så snart så snart. Men det är väl inte hela världen. Bara materiella ting, hehe. I helgen har vi iallafall fått ganska fint i kontoret och jag köpte mig äntligen min lilla hylla till vardagsrummet. Jag vet inte riktigt hur jag ska dekorera den än så bilden är bara för att visa upp den fina hyllan, inte sakerna på den. Brickan i betong är till exempel både kraschad och fult inoljad just nu haha så ignorera den.
 
 
Igår hämtade jag även ut tavlan jag beställt och den blev perfekt över soffan i kontoret. Nu är det så mysigt här att både jag och Niclas gärna sitter här ett par timmar. Kanske är det en liten matta som fattas bara så är det toppen här inne. Självklart ska också den andra ramen fyllas med en fin tavla. Vi får se vad det blir dock, jag har fler alternativ men kan inte riktigt bestämma mig. Jag ska se till att införskaffa lite plädar och kuddar till de nya möblerna sedan också så det blir riktigt mysigt att sitta i dem.