Fråga inte varför, säg - varför inte?
Publicerat den

Att ha träning som intresse eller se det som en rolig utmaning tror jag är viktigt oavsett om man vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara tajta till kroppen. Att ha träningen som ett tråkigt måste och att förknippa det med pest och pina kommer inte direkt hjälpa dig på traven. Jag, och många andra delar intresset för löpning och träning i övrigt. Det kan dock bli svårt att fortsätta sätta nya mål, utmana sig själv och inte fortsätta i samma spår och samma hastighet om man inte gör det till en rolig grej. Att ständigt göra samma sak på gymmet, med samma vikter och samma antal repititioner i samma ordning på samma dag kommer inte göra någon skillnad. Jag har aldrig någonsin varit bra på att sätta upp egna mål för mig själv - tills för ett par veckor sedan. Eftersom jag har lätt för mig att ta mig till gymmet och springa några kilometer känner jag att det är ÄNNU viktigare för mig att utmana mig själv än någon som faktiskt inte tar sig dit så ofta och måste göra uppoffringar för att ens ta sig tid.
Så, vad är det då jag har kommit fram till att jag vill göra?


Jo - jag springer, jag cyklar, jag ror. Ofta. Därför vill jag och några bloggläsare se, hur långt tar vi oss i vår distansträning varje månad?  Vi utmanar er och varandra. Vill du vara med? Det enda du behöver göra är:

1. Anmäl dig (i ett mail [email protected] / [email protected] eller i en kommentar här på bloggen) om du vill vara med och redovisa allt på bloggen. Alla som skriver upp sig kommer att få en länk och vill man så redovisar jag resultatet oavsett placerring.

2. Se till att ha koll på hur långt du tar dig varje gång du cyklar, springer, joggar, promenerar, ror osv. Ni fattar...

3. Håll räkningen och redovisa ditt resultat den sista varje månad (den 30e april redovisar jag resultatet här) Resultatet redovisas i kilometer.

4. Ha kul!

Och priset?
Motivation, ära och självklart en länk för den som har en blogg. I en månad står du som vinnare här i menyn till vänster, men även på Sannas rum (länk).


Deltagare:

Joanna: http://joannalicious.blogg.se/

Takai: http://takai.blogg.se/

Camilla: http://soglam.blogg.se/

LindaJosefinBerg: http://linajosefinberg.blogg.se/


För Maj månad:
Evelina: http://thingssheesaid.blogg.se/
Ia: http://makethemwonder.blogg.se/
Varför inte?



Takai;

ååhhh det där tänker jag anmäla mig till! :D håller på att försöka kommaigång igen nu efter min skada i foten, och ska testa att jogga lite ute och så! :}



URL: http://takai.blogg.se/


Camilla

Jag är med! Perfekt med "Runkeeper" till detta ju :-)



URL: http://soglam.blogg.se/


LinaJosefinBerg

Ja man kanske ska vara med ändå... var ju en liten kul grej! Härligt att komma i form till våren! Dock har jag också extremt svårt att komma över mitt sötsug. Funkar liksom bara inte. Men ska prova att dränka mig själv i vatten som du verkar köra på ;) Allt är värt att testa!



URL: http://linajosefinberg.blogg.se/


Evelina

Kan man anmäla sig så att man är med till maj månad? :)



URL: http://thingssheesaid.blogg.se/


Evelina

Okej tack så mycket för svar! Jag börjar idag, men lär inte ha så mycket att redovisa hihi. Kämpa på :) :)



URL: http://thingssheesaid.blogg.se/


ia

Åh, jag vill med vara med för maj månad! (:



URL: http://makethemwonder.blogg.se/


Camilla

Jag har snittat 7-8 km var gång jag har powerwalkat, ibland mer eller mindre, 3-4 gånger i veckan och resultatet blev 104 km :-)

Sjukt stolt över mig, vill vara med nästa månad också. Behöver verkligen något som peppar mig och detta var sjukt bra! Kommer snart i ett par mindre byxor t.o.m :-D



URL: http://soglam.blogg.se/


Anna

Vad roligt, ser fram emot detta :}



URL: http://madeinjapan.nu


Therese

Jag hänger såklart på! Missade helt i april :)



URL: http://justmakethechange.blogg.se/


FELICIA ANDERSSON

Jag vill gärna vara med men fattar inte riktigt.. Ska jag redovisa på min blogg eller på din blogg? Spelar det någon roll hur långt jag springer eller är det något man gör tillsammans? Svara gärna! :)



URL: http://feliciaandersson.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo