"Det kommer aldrig mer vara du"
Publicerat den

"En roman av Anne-Lie Högberg". Det är med glädje och stolthet jag, nu inte kan hålla mig längre, utan måste berätta för hela världen att min supercoola mamma ger ut en bok i höst! Den är grym, den berör och gör lite ont, samtidigt som den inger hopp, precis som en bok ska göra. Mig berör den kanske lite extra då jag är min mors dotter, men jag tror att alla kan lära av den. Bara titeln känns helt klockren. Fan, där satte du den morsan! I höst kan man köpa den bland annat på Bokus och såhär står det om boken där:
 
 
 
Midsommar. Inga blommor under kudden. Jag hade ju redan mina drömmars man. Problemet var bara att min bästa väninna var hans drömmars kvinna. "Det kommer aldrig mer vara du" är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Agnes man lämnar henne för hennes bästa väninna. Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Författaren skriver igenkännande om känslan att inte vara något värd och kraften att komma igen.
 
Än går det inte att köpa boken, men i Oktober någon gång, kommer den gå att klicka hem här bland annat. Det här är så coolt och jag älskar att min egen mamma tog steget att förverkliga en av sina drömmar! Finns det någon bättre förebild? 
 
 
 ctinas

Vilka underbart fina bilder i din header!!

sv: tusen tack! :DURL: http://ctinasunnegardh.blogg.se/


vanja

såå fin blogg :)

Svar: Tack :)
None NoneURL: http://vvanja.blogg.se


Nina

Hon är fantastisk, din mamma!
Och ditt sätt att hylla henne vittnar om att detsamma gäller dig!

Svar: Tack för din fina kommentar! Det var fint skrivet och det tar jag till mig :)
None NoneURL: http://ninalarsdotter.se


Ebba Range

Du har en häftig mamma du och jag en häftig förlagskollega!

Svar: Minst sagt! :)
None NoneURL: http://ebbarange.blogspot.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo