Fokus
Publicerat den

Nu har jag en vecka på mig. En vecka att ta igen ungefär 120 timmar av tänkta studier. Sedan har jag min andra tenta. Det kommer bli en hård vecka, jag kommer bo på skolan i Uppsala antagligen haha men jag ska försöka ta mig till Friskis & Svettis på ett roligt pass! Jag funderar på att byta ut mitt kort på 24/7 till ett på Friskis istället. Efter min löprunda här om dagen insåg jag hur mycket jag behöver träningen. Det var ren lycka när jag gav mig ut i regnet med iskalla öron och högsta volym i hörlurarna. Jag kom på mig själv med att le för fulla muggar när jag tog mig upp för mördarbacken. Är det något jag behöver just nu är det att fokusera på skolan och träningen, mina egna tankar. Ibland gör dem mig så sinnessjukt förvirrad att jag måste placera dem på olika ställen. Stoppa undan vissa och ta fram andra. Stressen som gör att jag inte har någon matlust och mest mår illa av olika dofter från mat måste bort. Jag behöver energi och få andas. Ge mig andrum! Jag måste komma ur lägenheten och få dansa av mig på ett dansgolv och satsa stenhårt i skolan 2 månader till. Sedan ligger jag på stranden. Motivationen är det inget fel på hos mig just nu, det är tiden. Tiden flyger iväg och magknipet är ett faktum x antal dagar i veckan. Var tog mitt lugna jag vägen? Jag älskar tempot, att åka till Uppsala, Stockholm och Bålsta men det är tidskrävande. Tempot får inte övergå i stress. Så nu börjar jag om. Den kommande veckan ska bestå av träning, skola och trevlig sällskap. En nyfunnen vän fyller år och måste firas. Här ska ingen tid spillas!
 
 
 
 



Tilda L

Hej du! Jag har läst din blogg ett tag och motiveras otroligt utav den, den äger :D
Jag är 14 år, har länge velat få bättre kondition och allt det där. Och nu har jag köpt ett par löpar tights, men när jag ska använda dem för första gången på ute-idrotten ser jag att dem är små-fodrade typ. Vad tycker du nu? Ska jag behålla dem? Eller ska jag inte behålla dem?
Vad har du på dig när du tränar? Typ ute? Inne? frisik&svettis osv? tack för svar.

Svar: Hej Tilda! Vad kul att höra :) Jag tränar alltid i tajts på hösten/vintern. På sommaren kan det bli shorts om det är väldigt varmt. Det är riktigt skönt med ett par byxor som inte fladdrar utan som sitter på plats, inte åker upp eller ner och som samtidigt gör sig av med värmen. Jag tycker du ska behålla dem och prova om du gillar det :)
None None



URL:


Tilda L

Tack för svaret, men jag menade mer som eftersom dem är fodrade, ska jag behålla dem eller ska jag köpa ett par vanliga löpartights utan foder? :)
jag överväger mellan att kunna ha dem på vintern utan att typ behöva ha mjukisbyxor över eller så, men vet samtidigt inte om dem är såpass varma, och sedan på sommaren vill jag ha ett par som jag kan ha då också.. så vet inte hur jag ska göra, om jag ska ha dem kvar eller byta till ett par ofodrade..? :o

Svar: Ha kvar dem så kan du ha dem i höst och vinter :) jag hade gärna haft ett par av varje :) ett tips är att prova på iallafall. Man kan aldrig ha för mycket träningskläder!
None None



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo