Vila
Publicerat den

Där var veckans träning avklarad så nu laddar jag upp inför vilodagen imorgon med ett stort glas cola, haha!  Vi hann med en promenad imorse men eftersom bebis inte sov så bra varken inatt eller under promenaden så sitter jag i skrivande stund och håller på söva henne i babysittern, eller hon söver sig själv ganska bra i den när hon är trött, nu ska jag bara se till att hon sover en stund. Jag börjar känna mig mer och mer nöjd, eller jag känner väl att det hänt mycket med kroppen sedan jag fött barn. Magen börjar dra ihop sig ganska bra, och även om jag inte har en massa kilon som ska bort så har jag ju en del att jobba med för att komma tillbaka till en bra fysik. Men eftersom jag tycker att det hänt så mycket så känner jag ingen panik över att detta inte skulle gå att fixa till, utan det känns väldigt bra än så länge. 
 
Jag sitter just nu mest och längtar efter vår nya soffa plus fotöljer som vi väntar på ett tag till. Gud så efterlängtat!  Vi fick ett ryck under mellandagsrean och köpte massa nytt, men väntan är ju extremt lång. Men hela grejen att vi köpte dem sakerna har fått mig att vilja köpa en massa andra inredningsdetaljer så vårt hem kan bli som vi vill ha det någon gång. Men det kommer banne mig få ta den tid det tar. Soffor är inte billigt, haha! Nu har vi dessutom dubbelt så stort utrymme att inreda än i tidigare lägenheten, så det krävs en del eftertanke. 
 
 
Hur som helst, här sitter jag just nu (obs, plastblomman är inte en inredningsdetalj jag tänkt behålla särskilt länge) bland fakturor (bortklippt ur bild) och jobbdatorer, babysitters och nappar. 
 
 Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Hej! Vad kul, absolut jag håller på att knåpar ihop ett sånt inlägg nu :)URL: http://carrosungar.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo