Leverans på gång
Publicerat den

 
Imorgon kommer våra soffor som jag väntat på i evighet känns det som! 10 veckor tog det mer eller mindre, men som tur var fick vi tillbaka en del pengar för besväret. Vi köpte dessutom ett soffbord igår som visade sig vara trasigt när vi öppnat kartongen. Som tur är så tar dem med sig ett nytt i morgondagens leverans. Trots lite krångel så är jag mycket nöjd med MIOs kundbemötande när vi haft problem. 
 
Hur som helst så sitter jag som på nålar inför imorgon och verkligen hoppas att det kommer bli bra. I helgen har vi nämligen köpt en massa nya mattor till kök, vardagsrum och kontor också. Så nu börjar det verkligen hända något. Sedan har vi ny tv-bänk (och tv om Nicke får säga sitt) på listan. Det tar sin lilla tid minsann...
 
Men imorgon kommer iallafall det viktigaste känns det som så nu måste det bli bra. Det blir bättre än vad det är just nu då vi slängt ut den förra soffan haha så nu ligger vi på mattan och leker med Stina på kvällarna istället. Ignorera den tomma ramen på väggen, den ska fyllas med någonting snart. Annars är kontoret så gott som färdiginrett nu tror jag :) 
 
 
 
Nu har jag också anmält mig till mammacampen som börjar i april. Det ska bli så kul! Frågan är om jag ska passa på att fika så mycket som möjligt till dess eller redan nu sluta upp och tjocka mig? Haha! Svårt beslut att ta! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo