Tacksamhet
Publicerat den

Ord kan inte beskriva hur tacksam och glad jag är för alla mina nära och kära som stöttar mig och finns nära till hands. Jag vet inte hur jag ska tacka alla underbara som stod för min babyshower förra helgen, jag höll på att falla i tårar när jag kom innanför dörren hos min mamma och där stod alla mina närmsta vänner och tjejerna i familjen och överraskade mig! Jag hade verkligen inte väntat mig en babyshower men det var så kul och jag kände mig väldigt älskad och bortskämd, precis vad jag behövde just nu med andra ord. Tyvärr hade jag fullt upp hela dagen så jag hann inte fota mer än typ två bilder, jag njöt av sällskapet och all god mat och allt fika istället. Och så fick vi massa fina presenter också.
 
Jag som tyckte vi hade en massa saker innan och verkligen försökt att inte köpa sånt som kan tyckas onödigt, och nu har jag verkligen precis allt jag vill ha och behöver tills storken varit här! Tänk att folk tar sig tid och gör så fina saker för sina vänner, jag är så lyckligt lottad!
 
Nu är vi i vecka 37 och inväntar bara vår lilla tjej, och båda är ganska otåliga just nu. Samtidigt som hon kan komma när som helst nu så känns det så långt bort att hon bara skulle bestämma sig för att komma ut helt plötsligt. Så jag önskar så klart att hon vill det snart, men tror inte att det sker riktigt än på ett par veckor. Idag har jag varit hos frisören för sista gången innan det är dags åtminstone och jag tror faktiskt allt här hemma är klart så vi är mer än redo. Kanske kommer sista tiden kännas ännu längre nu just därför.
 
Men vi får väl se :)