Ett långfinger till Sverigedemokraterna
Publicerat den

"Vuxna" människor? Ni inte vuxna! Sverigedemokraternas Jimmie Something something, och flera med sig, kallar sig för "politiker". Ni är inte politiker, ni är rasister. Ni låter som idioter rent ut sagt. Som en grupp småbarn som med sin okunniga ärlighet kan råka förolämpa folk ibland. Med tanke på er politik så tar jag för givet att ni uppfostrar era barn till att placera människor i fack. Ni uppfostrar små elaka tomtar. Er "politik" säger en hel del om vad ni är för slags människor. Ni har för mycket fritid och för lite lycka i era liv. Ni kanske inte har tänkt på det, men precis som de grupper människor som ni föraktar och smutskastar, så är ni också en grupp hatade människor. Vet ni vad den enda skillnaden är? Jag tror att vi är fler som hatar er. Att tillägna sitt liv åt att sprida rasism, är ett bevis på att det inte finns mycket annat för er att göra. Det är helt enkelt det enda ni kan, snacka skit alltså. Ni talar om statistik på antalet invandrare som begår brotten här i Sverige. Ryktet säger att ni går och slår ner folk med järnrör. Det enda jag kan tänka på när jag ser artiklar om er och era argument, är hur mycket jag skäms över att ni finns i vår riksdag. Jag skäms över att vara svensk inför alla fantastiska människor som kommer hit från andra länder.
 
Jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt fått en del leenden på läpparna också. Tyvärr bara i sammanhang då människor med annat ursprung än Sverige, gett er svar på tal som gett mig en - INYOURFACE - känsla. Varje gång man läser ett sådant svar på tal, tänds en gnista hopp om att ert slag av människa kommer att utrotas, och att vi andra, utanför er lilla bubbla, är oövervinnerliga. Och det har inte med ras att göra, utan med hjärta.
 
Den dagen mina barn lär sig om hur Sverige fungerar, hoppas jag från djupet av mitt hjärta, att ni inte finns kvar där ni sitter idag. Annars vet jag att den dagen, kommer jag än en gång få skämmas medan jag förklarar vad ni är för slags människor och varför ni sitter i vår riksdag.