Att leva med ny mening
Publicerat den

Tummen upp för ett forum där vi kan finna hjälp, för tro mig, frågor finnes! 
 
Jag kan ju känna lite att med barn så är inga frågor för dumma, fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite (om det inte gäller något medicinskt då man självklart i första hand ska vända sig till vården), men här sitter jag och är extremt nöjd över en dotter som äter max ca 2-3 per natt fast hon bara är 2 månader. På andra sidan cyberrymden så sitter dock folk och undrar hur dem skall gå tillväga för att få sina nya små bebisar att sova hela natten eftersom dem "bara" sover mellan 20-06 med ett mål mat emellan. Själv känner jag bara en sådan glädje över att vi har en liten tjej som verkar ha riktigt bra rutiner fast hon är så liten, eftersom jag absolut inte räknat med det på många månader framöver. Om min dotter hade sovit mellan dem tiderna med endast en måltid emellan hade jag varit måttligt imponerad men samtidigt funderat över om hon verkligen inte behöver mer mat? Man är ju inget proffs direkt, men alla är vi olika. Jag ville bara komma fram till att jag aldrig hade ställt mig den frågan eftersom jag redan känner mig "bortskämd" med en sån snäll nattbebis (kommer jag få ångra det jag säger nu tro, haha?) 
 
Hur som helst så har hela livet fått en ny mening och det har jag sagt förr. Men även om jag känner mig trött ibland så kan jag liksom inte prioritera mig själv och min sömn eftersom hon (med stort H) alltid kommer i första hand. Det är en sjuk känsla att känna saknad till sin dotter när man själv är vaken och hon sover. En underbar känsla. 
 
 
 
Vi brukar promenera bort till kossorna och säga hej ibland. Än så länge är jag nog mest road av dem än vad mitt barn är ;) 
 
En annan härlig känsla är längtan till promenader, nu har jag alltid sällskap och en ordentlig anledning till att komma ut. Jag ger mig själv en eloge som varit väldigt duktig på att röra mig sedan Stina kom till världen. Under graviditetens första och sista månader mådde jag inte tillräckligt bra för att varken träna eller promenera så det känns otroligt efterlängtat. Förutom promenader så kör jag Olga Rönnbergs schema för nyblivna mammor för att komma igång med rätt träning igen. Det känns viktigt att köra igång på rätt sätt för att komma in i min vanliga träningsvardag längre fram. 
 
 
Bra bok med lätta förklaringar till rätt övningar för att stärka bålen bland annat efter en graviditet, men också fortsatt program för att hålla i gång längre fram. 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo