När kroppen säger nej, måste hjärnan lyssna.
Publicerat den

Tack för att ni har svarat på mina frågor hittills! För att sammanfatta det lite kort så kan jag säga att ni är mellan 15-25 år gamla, men även några av er är så unga som under 15. De allra flesta av er tränar för att må bättre. 2 av er tränar för att gå upp i vikt och många för att gå ner i vikt. Det känns bra för mig att flera av er tränar, och läser den här bloggen för att må bättre. Det glädjer mig.

Nu sitter jag här, hungrig och trött. Jag har förberett morgondagens frukost (jag äter på jobbet då jag börjar kl 06.30) med ett ägg, keso blandat med banan och hackade valnötter. Kan knappt vänta. Tyvärr är min kropp fortfarande helt ur fokus och jag kommer inte göra annat än att ta hand om tvätten, äta thaimat och ligga i soffan ikväll. Min motivation är dock på topp igen, något opassande men jag är mig själv i huvudet igen iallafall! Jag tog en runda på 5 kilometer igår och sprang visserligen 7 minuter snabbare än sist men idag är jag lika utslagen igen. Min kropp säger till mig att vila, det är lika bra att lyda! När kroppen säger till ska man lyssna för att göra lidandet så kort som möjligt! Håller ni inte med? Jag ska sätta mig och sammanfatta alla mina kilometrar för månaden också. Jag har inte fått in många tävlande den här månaden men håll utkik efter en ny vinnare :)

Solning på vår minimala balkong, och underbara Loreen som spelade på Sergels torg ♥




Tess

Dagens pass avslutat och jag hamnade på 310km i maj :)



URL: http://justmakethechange.blogg.se/


Anna

Ska räkna ihop mina km, men det är extremt få, känns som att de kan räknas på en hand (det är visserligen lite överdrivet). Men som du säger, ibland måste man lyssna på kroppen. Hoppas på att må bättre i juni och få fler härliga km :}



Stooor kram till dig! Du är så klok!



URL: http://madeinjapan.nu


Anna

91km blev det för min del. Om det blir en omgång i juni så är jag gärna med då också, gärna lite friskare och piggare :} Kram!



URL: http://madeinjapan.nu





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo