Perfekt för att komma i form och rasta bebis
Publicerat den

Alltså vädret är ju helt fantastiskt! Man blir liksom en helt ny människa för att solen skiner igen. Tyvärr så har jag mycket jobb att göra, så någon lång promenad som önskat hinns inte med trots att viljan finns. En kortis för att rasta och natta bebisen fick det bli och nu inväntar jag en kollega så vi kan få lite arbete gjort. Vi sitter hemma hos mig idag för att kunna fokusera lite bättre och slippa allt spring på kontoret. 
 
 
Mycket skönt med frisk luft och lite sol iallafall så slipper jag må dåligt över att sitta framför datorn resten av dagen. Har vi tur så har jag sövt Stinsen (Stina) tillräckligt väl nu för att hinna få klart en hel del jobb. Det är ju toppen att kunna jobba lite då och då för att dryga ut föräldraledigheten lite, men det är så drygt när en sak ligger och man aldrig får det klart och gjort pga saker inte klickar. I mitt fall så är det nytt program som ställer till det för mig. Så den här veckan blev inte fullt så mycket härligt mammaledighetsmys som jag trodde, utan mestadels jobb. 
 
 
Något jag dock verkligen ser fram emot är alla hjärtans dag så min kärlek lovat mig finfin mat (jag gillar mat, mycket!) och nu är det bannemig inte långt kvar! 
Sa jag att vi skaffade en soffa till kontoret också? Det fattas lite kuddar och plädar, en matta kanske och något snyggare blommor (haha mina små granar från i julas börjar se ynkliga ut). 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo