Nytt nytt nytt
Publicerat den

 
Jag ringde till MIO i fredags och frågade om våra möbler och fick till svar att dem kommer förhoppningsvis om två (TVÅ!!?!) veckor! Åh jag som räknade med att få dem så snart så snart. Men det är väl inte hela världen. Bara materiella ting, hehe. I helgen har vi iallafall fått ganska fint i kontoret och jag köpte mig äntligen min lilla hylla till vardagsrummet. Jag vet inte riktigt hur jag ska dekorera den än så bilden är bara för att visa upp den fina hyllan, inte sakerna på den. Brickan i betong är till exempel både kraschad och fult inoljad just nu haha så ignorera den.
 
 
Igår hämtade jag även ut tavlan jag beställt och den blev perfekt över soffan i kontoret. Nu är det så mysigt här att både jag och Niclas gärna sitter här ett par timmar. Kanske är det en liten matta som fattas bara så är det toppen här inne. Självklart ska också den andra ramen fyllas med en fin tavla. Vi får se vad det blir dock, jag har fler alternativ men kan inte riktigt bestämma mig. Jag ska se till att införskaffa lite plädar och kuddar till de nya möblerna sedan också så det blir riktigt mysigt att sitta i dem. 
 
 
 
 
 
 Linn Strömberg

Åhh så fint! Jobbigt att behöva vänta så länge dock :/ Måste bara tillägga att jag älskar din design också :DURL: http://cigarettesncush.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo