Mammalyx
Publicerat den

Mammalyx är det minst sagt när man kan få håret fixat så fint och slippa ta sig till en salong med lillan. Igår åkte vi hem till fina Patricia och hon gav sig in i helvetesgörat att fixa mitt hår. Och jag är så nöjd och fått många komplimanger redan! I maj kommer hennes lilla bebis som vi längtar efter så vi är fler som kan mysa i vår och sommar med alla bebisar.
 

Bild lånad från Patricia
 
Apropå bebis så somnade hon nu ett par minuter så jag hinner i alla fall skriva det här inlägget. Eftersom det varit snöstorm här de senaste dagarna så har vi inte kommit ut på våra nästan dagliga promenader utan vi har varit ganska instängda, men idag måste jag passa på så jag får motion och lillan får somna ordentligt utomhus. Jag hade nästan tänkt passa på att skotta lite snö för att få "gratis styrketräning" men mannen hann före ; )
 
Jag har varit på efterkontroll hos barnmorskan förra veckan, så nu har jag inlett period 2 i boken jag tidigare skrivit om här. Med andra ord har jag fått ok att köra på en aning hårdare men absolut inte för mycket. Jag tar allt i rätt ordning och jobbar också en del med appen MammaMage som min barnmorska rekommenderat.  
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo