24
Publicerat den

Ett år äldre och exakt lika otålig som innan (snälla snälla spola fram tiden?!). Är så otroligt imponerad av hur väl min man känner mig vid det här laget. På bilden ser ni vad som serverades på min födelsedag. Kantareller och entrecote. Värt att dö för. Jag har inte riktigt känt igen mig själv med mat sedan jag blev gravid. Vissa saker gör mig fortfarande illamående medan andra inte smakar lika längre. Men det här var precis vad jag önskade mig, jag njöt precis som jag brukar njuta av god mat och den känslan var så härlig! En mycket bra födelsedag med andra ord.
 
I övrigt så går jag in i vecka 27 imorgon. Två veckor kvar, sedan är det dags för sista trimestern och då är det banne mig nedräkning på riktigt. För att lindra känslan av "spring i benen" som jag har fast jag inte orkar gå särskilt fort ens, så har jag och min vän (som också är gravid men 5 veckor före mig) börjat simma då och då. Det är så skönt att få göra av med lite muskelenergi och det är faktiskt den enda motion som känns bra fortfarande för mig så det ska jag fortsätta med så länge jag kan.
 
Annars har jag en plan om att börja måla om lilltjejens rum på söndag. Hur det blir med den saken får vi se, det är inte alltid så lätt att planera när man inte vet hur mycket man kommer orka, men det vore kul att starta projektet åtminstone, eftersom det kan komma att ta ett tag.
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo