Var tredje besökare blir inte svettig på gymmet!?
Publicerat den

Enligt Aftonbladet Wellness genomför endast hälften som besöker gymmet ett ordentligt träningspass. En av tio ska, enligt undersökningen, bli generade av att svettas och många tillbringar mesta delen i bastun eller poolen än vid maskinerna. 
 
Det här kan vara bland det sjukaste jag hört. Hur kan folk bli generade av att svettas på ett gym? Det är ju på gymmet du har all frihet i världen att svettas, har en ursäkt att se ut som pesten själv eftersom du kämpar! Vad gör man där om man är där för att slappa? Skitsamma jag tycker folk får göra precis som de vill, alla mina pass är inte heller alltid de svettigaste, men jag skäms banne mig inte för att svettas och se ut som hejkomochhjälp mig efter ett hårt pass. Om jag inte svettas känns det snarare som om jag inte kommer någon vart. Då har jag tagit mig dit i onödan. Visst, folk tittar, men det känns mer generat att inte göra ett skvatt på gymmet och, som jag gjorde igår, gå hem efter 15 minuter, för min kropp inte orkade göra någonting överhuvudtaget! Då kan jag faktiskt ärligt säga att jag tyckte det kändes jobbigt att gå hem när folk precis sett mig komma in. Det brukar iofs alltid vara samma människor när jag är där som jag vet inte bryr sig nämnvärt. Men det är själva grejen, på ett gym "skäms" jag mer över att inte göra någonting än att svettas, om man nu ens kan kalla det att skämmas. Jag tycker mest att det är barnfasoner när det handlar om en sån självklart sak som att svettas på ett gym. 
 
Om det är någon som fortfarande läser den här bloggen (ni var så himla många förut så då hade detta varit roligare) så kan ni väl skicka in era svettiga svettbilder till mig (lillage2@hotmail.se) så ska jag lägga upp dem och länka er för ert otroliga mod ; ) 
 Anna madeinjapan.nu

Haha åh, du kan få se mig svettandes IRL snart istället!

Svar: Haha ja det ser jag fram emot!!
None NoneURL: http://madeinjapan.nu/


Mamma

Hm lär du få en sån bild från mig, men jag kan skicka dig en söt mammabild:) kram!!

Svar: En söt mammabild är alltid välkommen :P
None NoneURL:


katarina

jag är en av dom som skäms.. jag gjorde grupp pass i går och var fullständigt genomsvettig så tröjan blev våt o när jag kollade mina gruppkamrater var merparten lika fina som när dom kom.. då känner man sig lite udda tyvärr....

Svar: Men går man på ett pass så är man ju där för att göra nytta! Kändes det inte bra då att veta att du svettats och gjort bra ifrån dig? Din kropp har fått jobba, precis så som det ska vara när du betalar för ett gymkort :)
None NoneURL:


Wilma

Men.. Jag kan inte svettas, jag har aldrig i hela mitt liv svettats, jag blir andfådd, ja, jag blir helt slut, jag får träningsvärk dagen därpå men jag kan inte svettats. Det handlar inte om att jag inte kör till 120%, jag tror bara att jag är en sådan som inte svettas. Är jag den enda? :'(

Svar: Haha nej gud det spelar väl ingen roll. Poängen var att folk inte VÅGAR träna så de svettas för det är tydligen "pinsamt" att göra det.
None NoneURL:


Susann

Jag har tänkt precis som du, att det är väl på gymmet som man verkligen får svettas utan att någon bryr sig. Och det brukar kännas skönt att svettas där, för då känner man att man har presterat en hel del:) Och ser jag någon som tränar och svettas riktigt mycket, så där så det riktigt stänker om håret, så tänker jag bara positiva tankar om den personen. Sen är väl alla olika, en del svettas mycket och en del lite. Har också hört att ju mer tränad man är ju mindre svettas man, men det vet jag inte om det stämmer!?URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo