Det snabbaste året i mitt liv
Publicerat den

År 2013 flög förbi. Om 2 veckor är ännu ett år, mer fyllt av kärlek, sorg och tårar än många andra år i mitt liv, borta. Man ska alltid vara tacksam, och tro mig, det är jag. Mer tacksam än så många andra jag känner till. Mitt år har handlat om familjen. Inte bara ett cancerbesked utan snart får vi tillökning. Jag ska bli moster. Mitt år har bjudit på tårar av sorg men också tårar av lycka. Jag har varit, och är, stolt över mig själv och andra. Jag är otroligt tacksam för min vardag som är så enkel, men som betyder så mycket. Ibland hatar jag den, just nu älskar jag den. Med andra ord tycker jag inte synd om mig själv för att jag måste göra det alla måste göra i vår värld. Att ha en vardag kunde inte vara bättre. Jag beundrar så många människor jag känner, men jag tycker också synd om de som inte lärt sig att uppskatta och älska livet. Jag önskar alla människor ett härligt liv, fullt med skratt och kärlek! Men saker och ting blir ju kanske lite vad man gör det till. Lojalitet, både mot sig själv och andra, är så otroligt viktigt. Själv tycker jag att livet känns tufft när jag måste vänta på saker. Jag vill mycket just nu, men som inte passar än. Is i magen - är det råd jag får. Just nu har jag så mycket is i magen att jag håller på att bli illamående. Det finns nog en vilja för mycket i mig. Trots detta är jag så, så tacksam!
 
Här om dagen tog min styvfar mig åt sidan och berättade hur duktig han tycker jag är på att skriva, att jag borde göra någonting med mitt skrivande. Att ta min talang på allvar. Jag blev så chockad och så glad! Jag har fått komplimanger förr, men när mina föräldrar (min styvmamma och styvpappas åsikter är precis lika viktiga för mig, som mina föräldrars) är allvarliga och säger sådana här saker, blir jag på riktigt generad och tar verkligen åt mig. Det måste vara dessa människors ärlighet som gör det med mig. Livet, människor och dess ärlighet, är inget att ta förgivet. Jag bara önskar att fler kunde förstå det. Livet är varje människas eget "för evigt".
 
Jag kommer att leva  i mitt - för evigt.
 
 
 Christoffer Lindskog

Jag håller med din styvfar! Du skriver jättebra!

Hoppas allt är bra med dig!

Svar: Tack så hemskt mycket :)
None NoneURL: http://www.christofferstraning.se


Jeannicke

Underbar text, som innehåller allt. Du får med glädjen och allvaret av livet. Du ska lyssna på vad de säger om ditt skrivande. Fortsätt njuta av livet, det kommer bära dig dit du vill, Elin!KramarURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo