Julelängtan
Publicerat den

Jag har en sån galen längtan till jul i år. Känner mig som en liten unge som inte kan vänta på att tomten kommer (tomten och julklapparna struntar jag i nu för tiden men stämningen är ju underbar). Jag vill ha snö, minusgrader, julsånger, Ernst (!), pepparkakor med salami och brieost, julgran och allt annat som hör till. En månad kan jag hålla mig, sedan är det full rulle inför julen kan jag tala om! Jag brukar inte överdriva men jag vill ändå ta fram det lilla julpyntet jag äger och kolla på julkalendern med en varm kopp choklad i handen på mornarna! För att inte tala om julskinkan...! Jag smäller av! 
 
Det är väl ett preggos paradis, tanken på att man förhoppningsvis inte är preggo längre runt jul och äntligen kan få trycka i sig lite godsaker som man haft cravings på i 9 månader?! Det kommer bli fantastiskt! Vore mysigt om det kunde komma lite snö också, även om dem säger att det blir milt iår igen. Men jag är glad ändå så klart! 
 
Som det är nu försöker jag bara hålla mig från att köpa pepparkakor och julmust (som jag inte ens gillar i vanliga fall) och sträckkolla alla gamla favoritjulkalendrar. Det är inte lätt, så jag kanske inte kan hålla mig så länge till. 
 
 
Vinter 2012 hade vi iallafall massor av snö och min duktiga svärmor fotade under en underbar och iskall promenad. 
 
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo