I'm on the top of the world
Publicerat den

Det är med extrem längtan jag tar mig igenom hösten i år tror jag! Eftersom sommaren inte har levt upp till mina förväntningar så kan jag inte koncentrera mig på så mycket annat än resan i vinter. Jag ska jobba hårt inför resan, vara i bra form och kunna njuta av att vara nöjd. Jag spenderar min semester i spåret, på löpturer eller powerwalks och gymmet. En aning överkonsumtion av diverse onyttigheter hör kanske sommaren till? Oavsett så passar jag på nu under semestern. Sedan är det hårdkörning som gäller! 
 
Nu under sommaren har jag klockan ställd på 9. Jag går direkt ut på en powerwalk eller joggingtur under 30-60 minuter. Passar på att ta luft, andas och njuta av morgonluften. Det får mig att må bra och känna mig pigg under resten av dagen. Det bästa är att jag hinner också ta ett pass på gymmet under kvällen med mer tid för bara styrketräning istället för att jag ska försöka hinna med både kondition och styrka. Med andra ord hinner jag nu träna igenom hela kroppen under en vecka. Det är nästan skönare att träna på semestern, när man har tid och ingen stress för att hinna med annat! Den 3 september blir jag studen igen, och jag är livrädd. Men jag behöver det här och jag har mycket som snurrar i skallen just nu. Reseplaner är det enda vi pratar om hemma, och medan jag försöker få allt gå ihop i till hösten så blir allt bara en stor svart klump i skallen på mig. Det är ganska utmattande, men kul! Det pirrar i benen på mig när jag tänker på vad som komma skall. Jag vill bara brista ut i ett stort skrik ala Ronja Rövardotter vårskrik. 
 
Jag älskar livet! 
 
Bilder från we ♥ it
 
 



Jennie

Hej.

Vill igentligen bara titta in och säga att du verkar ha en super bra blogg. Jag gillar att du fokuserar lite på träning i dina inlägg. Blir väldigt inspirerad att träna själv. Vilket jag kommer behöva i sep när jag klämt ut lill bebben ;)

Svar: Tack så mycket för dina fina ord! Du är så välkommen :)
None None



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo