HIIT
Publicerat den

Min påskhelg har varit jättetrevlig och skön med ledighet och god mat. Men jag har faktiskt hållit igång på gymmet också, även i backen. Igår provade jag en ny typ av HIIT (högintensiv intervallsträning) som jag inte har provat tidigare. Det gäller att springa allt man kan upp för backen (vilket inte blev så där extremt fort för mig såhär första gången, hrm) i ca 20-30 sekunder. Sedan vänder man och går ner för backen i ett tempo som ska ta en minut att komma ner till början igen. Sedan gör man om detta 10 gånger utan vila. (GLÖM INTE UPPVÄRMNING) För att vara första gången så var jag väl ganska nöjd, men jag tror jag kan bättre och är nog lite för rädd för illamåendet bara. Tyvärr var det kallt om öron och händer, det var jag inte bredd på och det gjorde att jag fick ont i huvudet och det gick bara sämre pga det. Men det här tar alltså bara ca 20 minuter så det är snabbt över! Men det var inte utan träningsvärk jag gjorde det där. Allt satte sig på rumpan vill jag lova! Aj aj aj...

Nu tänkte vi ge oss ut på en promenad i solen, om den nu håller sig kvar en stund. I eftermiddag åker jag till gymmet för lite styrketräning av ben och vader. Ingen favorit hos mig men det ska ju också göras.



SOFIA

Tack fina du vad glad jag blir! Hoppas du får en underbar dag! Hoppas du vill stanna kvar och följa bloggen! KRAM



URL: http://bysofia.se


Malin

HIIT är riktigt intensivt har jag hört, och kul! inte testat själv, kanske man skulle göra. Träningsfreak som man är. Trevlig blogg förresten, första gången jag hittar hit :)



URL: http://inwe.se


HELENE - PASSION FOR HEELS

Fullkomligt älskar HIIT, finns ingen jobbigare träningsform men känslan efteråt är fullkomligt underbar!



URL: http://hellenius.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo