En enkel match - för att jag bestämde det.
Publicerat den

Den här veckan gick som smort. Inga problem. Inte ett enda sötsug, inget colasug, ingen längtan efter det "förbjudna". Än så länge... Nej så hårt ska vi inte dra det. Det här är bara en utmaning för mig själv så att jag ska bli av med mitt "måste ha socker" tänk. Glöm inte det. Men för att bli av med det så måste jag som sagt göra detta till min vardag. Jag längtar liksom inte till helgen bara för att det är okej att äta socker. Nej nu känns allt mer naturligt. Jag har officiellt kommit över sockertröskeln! Jag kan pricka av ett av mina mål! Ett stort grattis till mig, den största suckern för Cocacola i världen typ. Jag får nog vara glad att jag inte är godisråtta också. Att jag är lite nervös över Maj månad ska jag dock inte sticka under stolen med. Det är en lång helg som kommer och jag har ännu inte bestämt om jag ska ta vara på dessa 4 dagar som "Okej med socker"dagar eller om jag bara kör på det vanliga. 4 är många och kanske bara blir lättare att falla tillbaka då. Det har varit väldigt skönt och avslappnande att inte ha det vanliga begäret. Inte gå till affären för att bara köpa något gott osv.

Snart går vi all in för mål nr 2. Maj månad!



Bild från http://www.nejtillfutura.se/




Theresé

Jag är också en sucker för Cola, och för att slippa sockerchocken som kommer när man avstått ett tag så brukar jag köra en liten flaska Zero på helgen istället. Och de gånger jag druckit "vanlig" cola så har jag nästan tyckt att det är FÖR sött... Konstigt det där, att kroppen ställer om sig själv.. :)



URL: http://justmakethechange.blogg.se/


Theresé

Sv. Okej, men har du testat nu när du minskat på sockret? För jag avskydde alla light-varianter innan :) Men alla är ju olika :)



URL: http://justmakethechange.blogg.se/


Josefine

Jag provade också att avstå från allt vad socker innebär i en vecka förut. Det gick sisådär, jag blev trött vid 7-tiden men annars gick det bra. Det var dock första gången jag provade att göra det. Nu när jag gör det funkar det perfekt och jag äter inte sötsaker alls på vardagar :D



URL: http://theblackcherry.blogg.se/


SOFIA

Superbra jobbat! :D



URL: http://systrarnaoriginal.blogg.se/


Camilla

Efter ha varit extremt beroende av cocacola och sockersugen har jag nu inte druckit cola på ett år och 8 av 10 gånger "äcklas" jag av för mkt socker. Jag gillar't! Kämpa på :-)



URL: http://soglam.blogg.se/


Carro

Men så skönt att det går så bra för dig! Jag har en månad utan godis här med. Men det går sådär. Har fallit för det några gånger, fast iaf inte så jag SLÄNGT i mig. Det är det jag vill få bort. Vill kunna äta sötsaker ibland, men med måtta. Har vart katastrof här ett tag nu. haha



URL: http://carolineannamarie.blogg.se/


Josefine

- Skönt! Det är så det ska vara :)



URL: http://theblackcherry.blogg.se/


Tilda

Grattis till att det är så gott som borta! :D



URL:


Lifeiswhatyoumakeit.

Varför anser du att det finns "okej" dagar? Ska du stoppa ditt sug är ingen dag/tid okej ;)



URL: http://benniysworld.blogg.se/


ia

Jag har ett beroende i livet och det är Coca-cola.

Har bestämt mig att göra mig av med beroendet och sluta dricka det i minst tre veckor (så att vanan försvinner). Roligt och se om man tappar några kilo på vägen ;D



SV: Ja, maj månad var det, men jag har gått lite ändå. Så kan ge mina resultat än så länge: 8,65 km (:



URL: http://makethemwonder.blogg.se/


Jonna

Kan du ge några tips om hur du gjorde det? :D Har själv ett allt för stort sötsug som jag borde göra någonting åt, haha :)



URL: http://ionas.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo